Prin 1999 am avut primul calculator personal .. am avut cativa anisori :D logic ca pe vremea respectiva NU avea aproximativ 10% Internet din Arad ceea ce insemna ca multa lume nu stia ce este acela INTERNET ! Am inceput sa instalez jocuri pe Ms Dos (Cine a prins vremea aia cunoaste ce este ala) si ma bucuram foarte mult de acele jocuri + ca avea o grafica de-ti pica plombele :D Bineinteles ca am aflat si eu de INTERNET si ce poti face pe el si eram foarte incantat ! Am avut si am norocul ca tatal meu avea nevoie de internet pe vremea aia, logic ca am inceput sa navighez si eu pe ceva ce nu stiam .. din putinii prieteni care avea internet am aflat ca era la Moda mIRC (Probabil ca in ziua de azi stie toata lumea ce-i aia mIRC .. asl pls etc :))) )
Intr-un an de zile cat am navigat am dat de jocul Counter Strike care pe vremea aceea era CEL mai jucat JOC ONLINE (Poate si in ziua de azi 2012 e cel mai jucat JOC ONLINE) Bineinteles ca am inceput de la versiunea 1.4, 1.5, dupa care s-a trecut la 1.6 care asa a si ramas !
Prin 2006-2007 am deschis PRIMUL MEU SERVER de Counter Strike (In 2006-2007 era un joc cunoscut de toti baietii gaming) si logic ca NU am stiut cei ala REDIRECT (Adica te trimite de pe un server pe altul) si ca sa POPULEZI un server care nu-l cunoaste nimeni e FOARTE greu sa aduni playeri ! Bineinteles ca am renuntat la server si m-am apucat de altceva !
Prin 2010 mi-am cumparat Domeniul alexone (Alex 1, Alex primul :P) am inceput sa-mi cumpar server puternic ca sa testez pe Linux protocoale .. Proxy Server, DNS Server etc ..
Cand ma plictiseam am inceput sa instalez jocuri, mi-am adus aminte de Counter Strike si am inceput sa caut un server pe care sa joc si sa ma inteleg cu playerii !
” Fosta mea prietena ” a gasit un server care ii placea ei si am inceput sa ne jucam acolo zile intregi .. totul bine si frumos, ne-am inteles foarte bine cu E-mail (Preferatul Fostei :P) Actimel si Deagle (Verisorul serverului respectiv care se numea CEZARYK)
Ne-am atasat asa de tare de serverul CEZARYK pana a venit un COPIL STUPID cu nick Kyd.KoOl care pur si simplu` nu stia ce-i ala ADMIN, cunostea doar comenzile pe care le aplica cum dorea inima lui si se lauda ca fiind fratele lui Cezaryk !
Eu ma ocup cu distribuirea internetului si avand 3 provideri (BGP) am profitat de faptul asta si mi-am RE-facut serverul de Counter Strike ! Avand in vedere ca m-am chinuit 2 LUNI sa-l instalez mi-a fost la fel de greu sa adun PLAYERI care sa SI ramana pe server !
La ce m-am gandit eu :D am inceput eu si ” fosta prietena ” sa FURAM playerii de pe CEZARYK .. da, e adevarat, am furat playerii (Nu faceti ca mine :D) Am inceput sa imprumut pe Actimel care a venit din prima (Multumesc), Doom, Ghost, Denisa, si altii care au venit dupa ei !
Serverul a inceput sa fie cat de cat plin seara (7-8 osciland) desigur ca NU aveam cum sa ma pun cu celalalte servere care atunci aveau deschise peste 1000 de REDIRECTE per USER ceea ce insemna un 2000 de PLAYERI adusi pe serverul LOR ! Am profitat de faptul ca am avut I7 cu 12GB ram (Am dat 110 milioane pe el exact cand a aparut) si mi-am deschis si eu 1000 de REDIRECTE, dupa care aveam peste 3000 de DROP-uri (Playeri redirectati) pe ZI ! A inceput sa se umple serverul .. a inceput sa ia viata .. a inceput sa cunoasca lumea serverul .. dupa care totul a tinut (Faza cu REDIRECTELE) 5 LUNI dupa care am primit oferta pe Calculator si l-am vandut !
Din 2011 n-am mai avut REDIRECTE tinute .. totul a venit de la sine, toti playerii au venit RECOMANDATI de alti playeri de pe server (Le multumesc) .. si tot asa ! Am ajuns sa am 15 PLAYERI constant datorita Adminilor, datorita Playerilor, datorita MIE ca m-am ocupat de acest SERVER !
NIMIK nu se face RAPID .. totul se face in TIMP .. inclusiv banii !
Le Multumesc Adminilor vechi, le multumesc ca INCA mai joaca si daca vor mai juca ! Serverul v-a functiona 24 din 24 si ma voi ocupa de server cu ajutorul Adminilor pana va muri Internetul (Ceea ce nu se v-a intampla :D)
Playeri vechi sunt: Actimel, Doom, Ghost, Sick, Denisa, Geo (Care a si castigat primul premiu pe care l-am oferit 50 RON), ExeQ, Viper, Nebunel, NeaGica, Lex, Filipe, mai astept sa-mi aduc aminte :D